lunes, 4 de abril de 2011

PORQUERÍA DE LA BUENA

Viñeta del gran JR MORA:

17 comentarios:

  1. Lleig i sense gràcia, com els bloqueros eixos que creen enfrontaments lingüístics per usar el valencià en València.

    ResponderEliminar
  2. bloquers,llingüistics i utilitzar.no es per res pero si utilitzem el valencià,utilitzem-lo be.

    ResponderEliminar
  3. Este blog és infinitament millor del que em podria imaginar. Inclou classes de valencià gratis !!! Espectacular. Llàstima que el Roberto, en voler donar lliçons, fique la pota en quasi totes les paraules que escriu. Ara, s'agraeix molt l'intent.

    "Bloguers, lingüístics i usar. No és per res, però si usem el valencià, usem-lo bé"

    Mai millor dit camarada. El valencià (as any other language) es mereix estar sempre ben escrit.

    ResponderEliminar
  4. Anónimo4/05/2011

    Pues a mi me ha gustado esa viñeta. Lo de la discusión de las lenguas simplemente lo veo fuera de lugar y mear fuera de tiesto en unos comentarios sobre un dibujo que nada tiene que ver con el tema del valenciano. Un abrazo a todos.

    ResponderEliminar
  5. Això, pixem i no debatim quan el tema ens compromet. Amunt la revolució llibertària!

    ResponderEliminar
  6. @ Puçol en Control. Es estupendo que alguien con tus conocimientos y tus inquietudes participe en nuestro blog y, como no queremos que en ningún momento te sientas coartado, te invitamos a que escribas tus propios artículos sobre esos temas sobre los que quieres debatir.
    En Puzol en Control asumimos que la divergencia es enriquecedora, por lo que estamos abiertos a las colaboraciones externas. A ser posible que no sean en alemán. ;)

    ResponderEliminar
  7. Caín és molt amable però tant jo com els meus coneixements som poc de fiar perque estem en procés permanent d'aprenentatge i, a més, hem de fer-nos perdonar el nostre suposat catalanisme.

    Ara bé, si de proposar temes es tracta ahí va un:

    - A què es dedica realment la número 2 de la llista municipal del PSOE, Pilar Millán Gresa ? A la gestió educativa http://bit.ly/ifm0WJ ? O a l'especulació urbanística http://bit.ly/g3xODA ?

    Si el tema no agrada sempre podem parlar de "Puçol, estació balneària de les aus migratòries" http://bit.ly/eBZ2qK

    Visca Marx, Groutxo i Karl !

    ResponderEliminar
  8. Otro descontento4/05/2011

    Doncs, "P.e.C.", jo també cante allò de "vixca el pà, vixca el ví... I ja estic buscant un forat per a posar el meu cap jajaja

    ResponderEliminar
  9. @ Puçol en Control. Excelente tema, tan cercano y tan desconocido para tantos a pesar que ya son más de veinte años, los que llevamos algunos, reclamando la atención sobre el Marjal del Moro y las amenazas a las que este espacio ha estado y está sometido. Pero en fin, como los calamones no votan..., pues ninguna fuerza política le dedica ni la más mínima atención, ¿o si?

    ResponderEliminar
  10. @Cain Que la Marjal no preocupa als polítics? Erro. Si no és pel Bloc (ja estem amb els catalanistes !) i el vostre estimat Busto (que alguna cosa -poques- ha fet bé l'home) ja tindriem urbanitzada tota la zona limítrofe del parc natural gràcies a les ànsies constructores del Pla General d'ordenació Urbana que Iborra (algun dia caldrà parlar d'ell) volia aprovar en 2003.

    Però parlem del present: investiguem o no a la Millán and Cía.?

    ResponderEliminar
  11. Anónimo4/05/2011

    Tanto agarárosla con papel de fumar y estáis usando mal la "@"

    ResponderEliminar
  12. Anònim, il.lumina'ns, que no et pille en l'agudíssima crítica.

    ResponderEliminar
  13. Anónimo4/06/2011

    en 1 lloc dir que hasta que el proyecte de la marjal no siga comu entre dos pobles no te molt de sentit dur a terme les actuacions ya que pareix que al ajuntament de sagunt no li es molt important ,no mes ni ha que mirar en la mar del nostre poble el creixiemnt que du a terme no pareix que li preocupe molt m'oblidava mireu a la esquerra en la mar de puçol.

    ResponderEliminar
  14. Puçol en Control yo no doy lecciones, no quiero parecerme a ti,pero si doy mi nombre, seguramente tu no quieres que se sepa quien eres ,así es mas facil. Perdon si te he ofendido es que yo hace años que dejé de estudiar y me puse a trabajar.

    ResponderEliminar
  15. Vaja una persona ofesa. Una pena perque no era la intenció.;) Però almenys en dos coses estem d'acord.

    1.- No ens volem assemblar l'un a l'altre. I no passa res.
    2.- I escriure des de l'anonimat -com els gestors d'esta pàgina- és més fàcil.

    Firmat: un proletari que també es va posar a treballar fa moooolts anys i no per això ha deixat d'estudiar.

    Cita del dia: "La risa i la cultura ens farà lliures".

    ResponderEliminar
  16. Els gestors d'esta pàgina anònims? JUAS

    Si consideres anònim a algú que figura a l'agenda telefònica dels polítics, que ha estat cara a cara entrevistant-los, que pateix trucades i reunions per canviar, modificar i/o eliminar articles (sempre amb un NO per resposta), que va pel carrer amb una samarreta que diu "Yo soy Ciudadano Puzol" i al qual coneixen tots excepte els que no s'enteren de què va la movida, potser tens raó.
    Encara que el més probable es que qui considere anònims als autors de "Puzol en Control" fa suposar que són dels que no s'enteren de què va la movida.

    Salutacions i enhorabona per no haver deixat d'estudiar. Ja som més.

    ResponderEliminar
  17. Un altre ofés ! A este pas llogaré un microbús, o hauria de ser un bus de dos plantes ? De moment els cursets de Carles Salvador no em donen per a massa més.

    Ara, com imitar al "viejo profesor" és gratis, serem moderns: "Rockeros, el que no esté colocao que se coloque... y al loro!

    Lectura recomanda sobre l'elogi de l'anonimat. http://goo.gl/RPQRb

    De res compis.

    ResponderEliminar

Escribe lo que quieras sin insultar ni faltar el respeto a nadie, lo cual nos obligaría a borrar tu comentario ya que podría constituir delito. Gracias.