lunes, 25 de abril de 2011

BRIAN I ELS 'COLLONS' DE LA GLADIADORA POLÍGLOTA

Jo sí tinc clar què faré en les eleccions municipals. Votar. I ja he decidit a qui. A l’opció menys roïn. Explique el meu mètode a qui puga interessar.

Si ens situem en l’àmbit local d’un municipi que a penes frega els 20.000 habitants com Puçol abstindre’s, votar nul o en blanc és una alternativa que no ens serveix per a canviar absolutament res. Jo votaré vàlid per poder omplir-me després la boca de queixes, crítiques i renecs contra uns polítics que tindré sempre a ma.

El criteri ideològic és irrenunciable, així que descarte completament totes les candidatures de dreta i extrema-dreta, que en esta ocasió són majoria. I així arribem a l'esquerra, dividida des de fa mil·lenis.
Coliseum de Puteolum, un dia de Pasqua de l'any 33 de la nostra era

Amb este panorama de dissidències històricament interminables en l'esquerra desconfie de la candidatura municipal del PSOE perque té massa professionals de la política que aspiren a jubilar-se gràcies a ella. (Si algú no endevina tots i cadascun dels noms estic disposat a enviar-li un privat).

Pose en quarentena la llista d’EU perquè són els que menys informació han facilitat fins ara. Mala senyal. I la poca que s'ha fet pública no pinta del tot bé ja que almenys la tercera part dels seus candidats no són veïns de Puçol. No viuen ací. I entre la resta que sí son conciutadans nostres hi ha una certa tendència a l'endogàmia familiar i a la gerontocràcia (només hi ha un menor de 30 anys).

Ara ja només em queden els dos Compromisos: Iniciativa i BLOC. Què fer? Per a aclarir-ho m’he obert un compte al feisbuc i he escrit en els respectius murs d’estos partits comentaris prou crítics sobre alguna de les seues actuacions i/o plantejaments. He fet una prova, vaja. I les respostes són per emmarcar, una al costat de l’altra.

A Iniciativa els criticava que la seua cap de llista vullga ocupar un càrrec públic sense usar mai una de les dos llengües oficials d’esta terra. Al Bloc els criticava que el que escriuen al seu FB no tinguera contingut concret, que tot fora fum de palla. I així m’han respost:

Amparo Sellés (num. 2 candidatura Iniciativa Puçol)
"En primer lloc dir-te que tant que defenses la llengua de Fuster podries no maltractar-la i fer menys faltes, en segon lloc dir-te que ets un covard si, amb dos collons de la Ribera que són mes redons t'ho dic...per que t'amagues darrere d'un nom fictici per a criticar les persones que et poden donar a tu lliçons de civisme, educació i cultura.Saps tu que és ser d'esquerres? la llengua sabut amb boina és de qui la parla, de la nostra cap de llista dir-te que com a demócrata de pro respecta tant als valencianoparlants com als castellanoparlants,per que vol i per que la constitució l'ampara...i tant valencià és qui fa us d'ell com el que ho fa en castellà. Jo sóc d'esquerres i parle Valencià,castellà.anglés,francés,italià...i tu pobre infeliç? sols parles valencià? i per cert mira'm la cara i si tens INICIATIVA i collons el dia que vulguis ens fem un café al caferro que tu ben conèixes i et donaré unes quantes lliçons del que vulgues...au i bon profit!."

L'Enric Esteve (Cap de llista del Bloc Puçol)
"Estimat Boina
Als escrits es demostra quines son les inquietuds del BLOC de Puçol i no pense que siga fum i inclòs, en algun moment em ficat punts d'acció tretes del programa.
Si penses que algun escrit del que ací fiquem caldria explicar-lo millor no dubtes en ficar-te en contacte i intentare ser més clar
Gràcies per la teva observació."

Obtingudes estes respostes, confesse que la temptació de tindre en l’Ajuntament una gladiadora políglota tant collonuda com l’Amparo Sellés Tur és molt forta, però al final optaré per votar l’educat Enric Esteve. M’estic fent vell... i burro. I les amenaces tabernàries d’una aspirant a regidora de 43 anys ja no m’estimulen com abans. Necessite drogues més fortes. Així que, com he dit al principi, votaré per l'opció menys roïn.

Clar que d’ací al dia 22 de maig puc canviar d’opinió. Sóc tan volàtil ! I la política municipal tant important perquè ens la prenguem massa seriosament, ais... !

Electors d'esquerra de Puteolum mirant, el 23 de maig, el costat brillant dels resultats electorals


Artículo enviado por Puçol Amb Boina con motivo de la Semana Ciudadana.

15 comentarios:

  1. Always look on the bright side of life !! ;)

    ResponderEliminar
  2. Otro descontento4/25/2011

    CHAPEAU! Sembla mentida que, al segle XXI, tot i que està demostrada la penetració de les xàrcies socials a la política, una tal Amparo (què no Empar) ens entre al drap com un bou i ens dóne lliçons d'ortografia, de cultura, de civisme... Vos recomane encaridament fer click als enllaços de l'article. Enhorabona, txapela http://es.wikipedia.org/wiki/Boina Y Ciudadano, no escribas en inglés que los hillbillies no sabemos "que yé" <<bable

    ResponderEliminar
  3. Anónimo4/25/2011

    Amparo, Estrella, feu les maletes SISPLAU

    ResponderEliminar
  4. El primer texto escrito en valenciano bien escrito y sin faltas de ortografía que veo. Por otra parte, muy buen artículo.

    ResponderEliminar
  5. Yo NO pienso VOTAR. Nadie niega la constitución, ni el capitalismo, ni mucho menos condenan la monarquía impuesta por el dictador. Nadie plante medidas radicales de protección del medio ni tampoco la eliminación de las religiones.

    Vasta de medias tintas y medidas cosméticas. Necesitamos un cambio RADICAL de nuestros planteamientos.

    Movilizate, los políticos no lo van a hacer por ti!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Anónimo4/25/2011

    Joer lo que me he reido. estoy de acuerdo con la mayoria de lo que se dice no con todo y reconozco que esta muy bien dicho. Amparo hija mia que te han pillao. Ja, ja, ja

    ResponderEliminar
  7. Vistos els vostres comentaris, no em puc resistir d’afegir un parell de ‘bonus track’ a l’article:

    1) Després de respondre’m, el /la community manager del feisbuc d’Iniciativa Puçol va decidir bloquejar-me, com si la censura electrònica solucionara alguna cosa i no servira per a remarcar encara més el seu despreci cap a les opinions crítiques.

    2) El comentari d’Amparo Sellés que teniu reproduït en l’article va rebre un “M’agrada” al feisbuc. Endevineu de qui ? Sí, del responsable polític del bloqueig de tots els comentaris en la pàgina oficial de l’Ajuntament: el regidor en funcions Juan Manuel Busto Díaz.

    Alguns es van botar la classe sobre Llibertat d’Expressió en el curset CCC “Com ser un polític políticament correcte”.

    ResponderEliminar
  8. Otro descontento4/26/2011

    1) Sotto voce; Som gent de pau... (ja sabeu com segueix). Això es diu FEIXISME. Amb eixe clik, han signat el seu testament polític a Puçol.

    2) Eixe ninot fa mecànicament click a tots els "m'agrada", comproveu-ho ;)

    ResponderEliminar
  9. Anónimo4/26/2011

    Doncs l'Empar (Amparo) també comet alguns errors al seu escrit, així què més val saber callar a temps. Pense que la desqualificació s'ha fet tan inherent als polítics que ja són incapaços d'evitar-la, i han oblidat oferir millores o programes reals.

    La pregunta és: ¿certament hi ha algú a la política del poble que no vulga jubilar-se amb aquest negoci?

    ResponderEliminar
  10. Anónimo4/26/2011

    La pregunta seria: realment algun polític local pensa en el benestar dels puçolencs? Ah, llevat de Amparito Collonuda de La Ribera i otras hierbas, jajajaja

    ResponderEliminar
  11. forastero4/27/2011

    Manolitonose yo sí que voy a votar, cuando llegue al colegio electoral que me corresponde me situaré delante de la urna daré un salto y me volveré a mi casa.

    ResponderEliminar
  12. Anónimo4/28/2011

    Algunes perletes de la Nº2 d'iniciativa que se pot trobar per el facebook
    Amparo Sellés No han pogut tirar endavant la llei antitaurina,i és el que jo dic...són quatre que cridem molt i prou.Ells no estan en contra de la festa taurina,estan en contra de que es diga "la festa Nacional" perque odien tot el que duga la paraula ESPAÑA,...

    ResponderEliminar
  13. Anónimo5/01/2011

    Anónimo te equivoques, perque eixa Nº 2 no es antiespañola ni res d'això, perque fa poc era simpatizant del PP ;)Que tots la coneixem.

    ResponderEliminar
  14. Anónimo5/01/2011

    alerta con la gladiadora poliglota.
    ademas de poliglota es CENSORA que se sepa!!!!
    le he puesto mensajes en el facebook y los ha borrado a su antojo para que quedaran correctamente peloteros.
    muy bien, gladiadora, te has ganado el piruli!!!
    y esta tipa quiere comer de mis impuestos?????

    ResponderEliminar
  15. Anónimo5/04/2011

    opinant sobre la poliglota ,per ami li falta un bull com a la col!

    ResponderEliminar

Escribe lo que quieras sin insultar ni faltar el respeto a nadie, lo cual nos obligaría a borrar tu comentario ya que podría constituir delito. Gracias.