miércoles, 18 de mayo de 2011

EL 22 DE MAIG, INDIGNA'T I VOTA !

Salutacions, ciutadans.

Pels indignats i indignades que potser encara tenen algun dubte, heus ací un vídeo de menys de 2 minuts que resol preguntes.


L'abstenció, el vot nul o en blanc només faciliten les majories absolutes de Camps a les Corts i Merche Sanchis a Puçol.

Per evitar-ho, el 22 de maig, indigna't i vota !

22 comentarios:

  1. Anónimo5/18/2011

    M'agradaria que l'EMTV de Puçol fera un vídeo d'aquestes característiques que explicara detalladament a l'Ajuntament (que som tots) li costa un dia de bous. Seria interessant veure la quantitat econòmica a la que puja i després veure la quantitat de coses que es podrien fer i no es fan en el nostre municipi per quinze o divuit dies de bous que fem a l'any.

    ResponderEliminar
  2. Anónimo5/18/2011

    Totalmente de acuerdo, pero te falta añadir, cuanto se gana, y también en otras actividades, como las fallas o la publicidad electoral.

    ResponderEliminar
  3. Anónimo5/18/2011

    Ah, ¿Se gana?
    ¿Quién?

    ResponderEliminar
  4. Anónimo5/18/2011

    l'EMTV no es un medi independent, per tant no pot fer el que a cadascu li parega. i menys encara lluita política. la funcio de l'EMTV es donar cobertura als actes de les associacions del poble i informar de les accions de l'ajuntament.
    Per sort o per desgràcia.

    ResponderEliminar
  5. L'EMTV és un meravellós recús PÚBLIC, completament instrumentalitzat per interessos PARTIDISTES i que els governs municipals DE TOTS ELS COLORS han usat en benefici propi. Si no és un mitjà INDEPENDENT és perquè no la deixen ser-ho.

    Per cert, en tota la seua història, quants segons (no dic ni minuts ni hores, només segons) ha dedicat la televisió de Puçol a donar veu, per exemple, a la gent que està en contra de que es maltracten els bous?

    O pluralitzen la tele i fan un autèntic servici públic o li acabarà passant com a Canal 9.

    Jo crec que el millor que li podria passar a l'EMTV és que deixaren la seua gestió en mans de l'equip de PeC. xxxxxDDDDDD !!!

    ResponderEliminar
  6. Que buena idea XD!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Ciudadano presentant el telediari imposaria respecte. Amb Manolitonose fent les entrevistes a peu de carrer la polèmica estaria garantida i Caín, més seré, es podria encarregar de moderar els debats.

    JUAS!!

    ResponderEliminar
  8. Hi ha una coseta de la que no es parla... I es que no pense votar a un partit en el que no hi estic d'acord. El vot útil, que se'l fiquen pel cul.

    (Parlant de municipals).

    A veure després de quina Guerra Mundial canvien la llei d'Hondt i puc gaudir del meu vot en blanc.

    ResponderEliminar
  9. Anónimo5/18/2011

    En tot cas guerra cívil. Blanco convide a manifestarte a València. De moment et recomanaria votar un partit que està a favor de canviar la lley d'hont. Podriem convocar com han fet els anglesos, un referendum per elegir si cambiem o no el sistema electoral, si el gobern ho considera ilegal, fem-ho a la catalana.

    ResponderEliminar
  10. #8 Per suposat que no s'ha de votar un partit amb el que no s'està d'acord. Com tampoc podem esperar trobar un partit que responga al 100% als nostres plantejaments, i menys encara en l'àmbit local, on l'oferta de candidatures sempre es menor que en les autonòmiques.

    Blanco, potser és injust, però a Puçol votar en blanc és, indirectament, beneficiar el PP. No hi ha escapatòria.

    ResponderEliminar
  11. lo mejor no votar y salir a la calle e EXIGIR que cambien las reglas del juego.

    Movilizate!!! los políticos no lo harán por ti!!!

    ResponderEliminar
  12. Anónimo5/19/2011

    ajajajaja ! Te vas a condenar Manolito. La abstencion va al saco del pp y salir a la calle para exigir lo que sea no esta reñido con salir tambien para votar contra los peperos. jajajaja !

    ResponderEliminar
  13. Carolina Valero5/19/2011

    Hay presionar para que cambien las reglas del juego, tenemos un año para organizarnos y hablar con una sola voz, con acciones más contundentes que manifestarnos pacíficamente.

    Porque no proponer varias alternativas, por supuesto todas ellas legales y pacificas,(no veo la necesidad de hacerlo de otro modo) votamos y lo que se decida lo hacemos todos.

    ResponderEliminar
  14. Anónimo5/19/2011

    Como que tenemos un año? Que las elecciones municipales y autonómicas no importan? Se debería de cambiar ya las reglas del juego. Y a ti te debería de importar más, ya que, tú partido es el defensor de los valencianos, y cuanto importante es ser representado en Les Corts Valencianes un partido en teoría valencianista, creo que es más importante que este representado en Les Corts Valencianes que en el Parlamento Español.

    ResponderEliminar
  15. Anónimo5/19/2011

    no la ataques 14
    es nueva en politica, lo que le han contado....
    dejala
    sera divertido ver como la linchan las fieras del ppsoe

    ResponderEliminar
  16. Anónimo5/19/2011

    bueno
    en el caso de que saque algo
    (tapate los ojos carolina)
    dudo mucho que saque nada

    ResponderEliminar
  17. Anónimo5/19/2011

    Anónimo 15, no ataco, solo digo lo que pienso por libertad de expresión, en el caso de que nos representara (lo dudo), es la voz del pueblo, y no puede ir por ahí con "lo que le han contado", si se ha puesto en un partido político debería saber cosas sobre política, no podemos dejar que nos represente alguien sin tesis.

    ResponderEliminar
  18. Anónimo5/19/2011

    touché

    tens tota la raó

    ResponderEliminar
  19. Les regles del joc (electoral) no es poden canviar d'un dia per l'altre, desgraciadament. Així que de cara a la cita del 22M ens hem de conformar amb el que hi ha. Però amb vistes a les generals (quan seran?), sí que es pot fer molta pressió.

    De fet, ésta és una de les principals reivindicacions del moviment 15M: reforma del sistema electoral perquè tots els vots valguen el mateix.

    Com seria el parlament espanyol en estos moments amb este sistema proporcional pur? Lleugerament diferent. El PPSOE tindria 17 diputats menys que es repartirien, per este ordre, IU (12 +); UPyD (3+), i diverses formacions nacionalistes de l'estat (4+).

    Ací teniu l'enllaç que ho explica millor:

    http://www.youtube.com/watch?v=3yQxixRBCls&feature=player_embedded

    #14 No estic d'acord en això de que és més important que un partit valencianista estiga representat en les Corts Valencianes que en el Parlament espanyol.

    Un partit valencianista (o galleguista, o basquista, o andalusista,etc...) és important que estiga representant allà on els electors decidisquen.

    ResponderEliminar
  20. Perdoneu, este sí és l'enllaç correcte sobre com seria el parlament amb el sistema un ciutadà, un vot ;)

    http://noticias.lainformacion.com/espana/como-seria-el-congreso-con-el-sistema-un-ciudadano-un-voto_QktiBtijK9MqIf03eJjp64/

    ResponderEliminar
  21. Anónimo5/19/2011

    Estic en desacort amb tú Puçol amb boina, un partit valencianista o galleguista o basquista, deuria de tindre prioritat en estar defensant els interessos al seu poble. Es com si el partit nacionalista escoces es presenta a Anglaterra. Els electors manen, està clar, es el poble. Pero que fa la veu del poble valencià en un altre poble? Imagine'm que es crea el partit: Plataforma per Puçol, quin sentit té, que faça més campanya per sortir a les corts valencianes que a l'ajuntament municipal?

    ResponderEliminar
  22. #21 Completament d’acord amb tu en que la prioritat de valencianistes, aragonesistes, galleguistes, etc… és defensar els interessos del seu poble.

    Però per què s’ha de fer això només en els parlaments autonòmics? És que valencianistes, aragonesistes, galleguistes, etc… no són espanyols com per a poder estar també presents en el parlament espanyol? I per què no poden aspirar a estar representants en el Parlament Europeu si també són europeus ?

    Jo crec en el principi una persona, un vot. I les persones decideixen qui els representa i on. És així de senzill.

    ResponderEliminar

Escribe lo que quieras sin insultar ni faltar el respeto a nadie, lo cual nos obligaría a borrar tu comentario ya que podría constituir delito. Gracias.